OPINIE

Kinga i Dawid (6-7.08.2011r.)

Witamy! Chcielibyśmy jeszcze raz bardzo podziękować za super zabawę weselną. Bardzo nam się podobała muzyka, brzmienie i zabawy. Jesteśmy zadowoleni w 100 procentach, chyba lepiej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć. Dzięki Wam nasze wesele pozostanie niezapomniane. Polecamy wszystkim narzeczonym. Pozdrawiamy

Marzena i Michał (20.08.2011r.)

Zespół PREMIUM staną na wysokości zadania w tym wyjątkowym dla nas dniu. Goście weselni (młodzi jak i starsi) wciąż wspominają dobrą zabawę, bo przecież każdy wie że orkiestra na weselu stanowi podstawę udanej imprezy! Panowie dali z siebie wszystko i udało się. Oprócz tego, że świetnie wykonują swoją pracę cechuje ich wielka kultura osobista, powtarzalność (bo nie piją w pracy), elegancko się ubierają i umieją zabawić gości w różnym wieku. Więc z pełną odpowiedzialnością polecamy ten zespół wszystkim przyszłym nowożeńcom. Pozdrawiamy

Monika i Rafał (27.08.2011r.)

Mamy do zakomunikowania ważną wiadomość. Jeżeli nie macie jeszcze zespołu na wesele, to nie zastanawiajcie się ani chwili dłużej. Zespół PREMIUM to strzał w 10!. Nasze wesele odbyło się 6 miesięcy temu, a wszyscy wspominają profesjonalny, dobrze wyglądający, świetnie grający i śpiewajacy zespół. Porwali do tańca tych młodszych i tych trochę starszych. Profesjonalizm w każdym calu - to właśnie zespół PREMIUM. Z pozdrowieniami Monika i Rafał

Kasia i Bartek (10.09.2011r.)

Bardzo serdecznie dziękujemy zespołowi PREMIUM za niesamowitą oprawę muzyczną naszego wesela. Zachwyty gości są najlepszym dowodem na to, że jesteście najlepsi! Jeszcze raz bardzo dziękujemy za cudowną zabawę!!

Ewa i Marcin (17.09.2011r.)

Zabawa była świetna, zespół spisał się znakomicie! Dzięki za udane taneczne wesele!!!

Justyna i Sebastian (24-25.09.2011r.)

Zespół muzyczny PREMIUM to świetny zespół godny polecenia, grają naprawdę świetnie. Prowadzona przez nich impreza zawsze się uda grają każdy rodzaj muzyki tak więc każdy znajdzie coś dla siebie. Prezentowane przez nich konkurencje rozbawią każde towarzystwo. Naprawdę polecamy i dziękujemy za świetną zabawę.

Ania i Kamil (21.04.2012r.)

Chcieliśmy bardzo podziękować za wspaniałe prowadzenie wesela. Goście zadowoleni z miłej zabawy. Polecamy ten zespół. Kontakt bardzo dobry z zespołem, Panowie wiedzą jak poprowadzić zabawy i jak zagrać aby goście się zabawili. Dziękujemy jeszcze raz i mamy nadzieję że kiedyś się spotkamy na niejednym weselu bo na pewno będziemy Was polecać znajomym!

Klaudia i Jarek (07.07.2012r.)

Zespół REWELACYJNY!! Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni!! Zabawa i muzyka świetna!! Polecamy!!

Anna i Mateusz (20.04.2013r.)

Polecamy wszystkim szukającym oprawy muzycznej na wesele zespół PREMIUM! Zabawy i muzyka była rewelacyjna :) Wszyscy goście byli zachwyceni. Do zabawy i tańca potrafili porwać wszystkich bez względu na wiek. Jesteśmy w 100 % zadowoleni z wyboru tego właśnie zespołu i polecamy go każdemu. Naprawde warto! Jeszcze raz bardzo dziękujemy za fenomenalną zabawe! Pozdrawiamy.

Monika i Mariusz (29.06.2013r.)

Bez żadnych wątpliwości polecamy zespół „Premium”, a wszystkim którzy już go wybrali życzymy wspaniałej zabawy. Pozdrawiamy i dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela.

Agnieszka i Zdzisław (31.08.2013r.)

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu obu Panów z ZM Premium pod każdym możliwym względem, co w naszym kraju nie jest takie oczywiste. Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela. Repertuar, wykonanie i prowadzenie przyjęcia na najwyższym poziomie. Muzyka podobała się wszystkim gościom od najmłodszych do najstarszych, co uważamy za ogromny sukces. Z wielkim przekonaniem możemy wszystkim polecić ZM Premium. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie Agnieszka i Zdzisław

Ania i Mariusz (28.06.2014r.)

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować zespołowi PREMIUM za rewelacyjną zabawę. W skrócie:
- rewelacyjna powitanie,
- rewelacyjna piosenka na pierwszy taniec,
- rewelacyjny repertuar,
- rewelacyjne prowadzenie,
- rewelacyjna oczepiny (na żadnym z wesel takich nie widziałam),
- goście mega zadowoleni zarówno Ci młodzi jak i starsi,
- 100% perfekcjonizmu. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Gorąco polecamy wszystkim którzy się zastanawiają. Ania i Mariusz

Patrycja i Wojciech (05.09.2014r.)

Chcielibyśmy bardzo podziękować Zespołowi Premium za Świetną oprawę wesela. Muzyka dla gości w każdym wieku, wszyscy naprawdę dobrze się bawili. Zabawy w dobrym guście, a prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie. Polecamy Zespół Premium wszystkim przyszłym małżonkom!

Paulina i Dawid (2014r.)

Zespół muzyczny Premium, czy było warto?? Odpowiedz brzmi TAK, w 100%! Jesteśmy zachwyceni gdyż od samego początku panowie wykazywali spore zaangażowanie w swoją pracę, super kontakt i bardzo profesjonalne prowadzenie całej imprezy sprawiło, iż każdy z gosci bawił sie wyśmienicie. Niesamowite głosy, świetne zabawy oraz fachowe podejście, uczynilo niezapomniane wrażenie, że zespół zna sie na rzeczy. Gdyby można było powtórzyć ten wyjątkowy dla nas dzień to tylko z nimi! Polecamy gorąco! Paulina i Dawid:)

Marta i Darek (06.06.2015r.)

Dziękujemy za zabawę, naprawdę udana impreza, goście mile zaskoczeni repertuarem. Przygotowanie pierwszego tańca dla nas, było super, niemal jak w oryginale. Powitanie nas też było super, widać że znacie się na swojej robocie, dlatego daję Wam 10/10 jeśli chodzi o całokształt. Jeszcze raz dzięki za zabawę.